Бившият депутат от ПП Велико Минков, баща на второто дете

...
Бившият депутат от ПП Велико Минков, баща на второто дете
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Сектанти ли са Велико и килърката Габриела?

Бившият народен представител от Политическа партия Велико Минков, татко на второто дете на килърката Габриела, е изтъкнат деятел на много странния Християнски център " Победа ". Става въпрос за пасторско учебно заведение, самоопределящо се като протестантско и реформаторско.

Самият Минков признава, че точно там за последно се е видял с Габриела на 31 декември на Коледна колекция на паството, на която тя е била дружно с майка си и двете деца. Интересното е, че преди този момент двамата не са имали контакти от май.



Още по-показателен е фактът, че убитият брачен партньор на шармантната дама - Пейо, също е бил поканен на тържеството, само че твърдо е отказал да отиде.

Християнски център " Победа " е съответно регистриран от Комисията по вероизповеданията, като не става доста ясно каква активност организира, с изключение на благотворителна и обучителна, които са нормалните следователно изрази.

По наша информация Велико и Габриела са се срещнали точно около протестантската черква. Информацията за " Победа " е малко, само че ви предлагаме един прекомерно завладяващ коментар от консуматор в обществените мрежи:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР