Бившият депутат от ПП ГЕРБ- Разлог Любен Татарски, кандидатът за

...
Бившият депутат от ПП ГЕРБ- Разлог Любен Татарски, кандидатът за
Коментари Харесай

ГЕРБ Разлог с депеша до централата: Бившият депутат Л. Татарски, кандидатът за кмет В. Гърменов, В. Гальова и Илиян Джунев да бъдат изключени от партията 

Бившият народен представител от Политическа партия ГЕРБ- Разлог Любен Татарски, претендентът за кмет Венцислав Гърменов, кметицата на село Годлево Величка Гальова и Илиян Джунев да бъдат изключени от партията, това е изискал в незабавно писмо до централата на партията активът на ГЕРБ в Разлог. Причината е, че всички 4-имата участваха в листи на други партии, конкурирайки се в изборите с претендентите на партия ГЕРБ. Гърменов бе претендент за кмет от локална коалиция, в която отпред бе Любен Татарски.

" Подобни хора нямат място в партията, към която изрично потвърдиха, че са нелоялни, считат герберите, които връчиха листата на регионалния координатор Андрей Новаков, с цел да бъде предаден в ИК на Политическа партия ГЕРБ. Това се случи на провелото се тези дни регионално заседание, на което домакини бяха точно ГЕРБ Разлог.

На събранието намерено бяха разисквани проблемите по време на предишните избори, беше регистрирано, че вътрешнопартийните крамоли са повлияли в прочут смисъл на още по-доброто показване на партията, по тази причина и решението е да се работи безкомпромисно във връзка с предателите. До броени дни ще стане ясно решението на изпълнителната комисия на ГЕРБ. Според осведомени това е началото на вътрешнопартийна чистка, препоръчани за изключване ще има и на други места в региона, както и в Благоевград.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР