Бившият депутат от ПП/ДБ и настоящ вече независим народен представител

...
Бившият депутат от ПП/ДБ и настоящ вече независим народен представител
Коментари Харесай

Радостин Василев продължава да получава заплахи


Бившият народен представител от ПП/ДБ и сегашен към този момент самостоятелен депутат Радостин Василев продължава да получава закани и към сегашния миг от разнообразни места. " Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван. Всичко останало е част от досъдебно произвеждане, по което Софийската районна прокуратура се е самосезирала ", разяснява Василев пред публицисти в Народното събрание.

Той няма други записи, които да пусне в общественото пространство.

По думите му значимото е да не се вършат спекулации. След като Радостин Василев направил конференцията в Българска телеграфна агенция получил съществени закани, които са обект на инспекция. Важно е да се каже, че Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали никого за нищо, акцентира Василев.

Той изясни, че във връзка със заканите чиновниците на Министерство на вътрешните работи го охраняват 24 часа. Макар че неведнъж бе запитан, Василев отхвърли да разяснява от кого идват заканите против него. " Вместо да вкараме камъче в блатото, би трябвало напряко да вкараме багера в блатото, който да изрине всичко, с цел да се види какво е същинското лице на българската политическа класа ", уточни Радостин Василев.

Той уточни, че ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ се пробват да създадат уйдурма. Политическа партия не са в Народното събрание да се коалират с ГЕРБ, посочи Радостин Василев.

Той дефинира като неистина изказванията, че се е схванал с президента Румен Радев да пусне записа, с цел да няма държавно управление.

На въпрос по отношение на новия политически план на Василев той отговори, че новата му партия е в ход и следва да бъде оповестена. " Когато пристигна време да го обявим, ще го обявим. Не съм разговарял с никого от " Продължаваме промяната ". Който желае, вратите ни са отворени за всички почтени хора ", сподели Василев, който отхвърли президентът Румен Радев да стои зад новата му партия.

За съставянето на политически план в България, Радостин Василев съобщи, че няма да търси поддръжка на посолствата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР