Бившият депутат от ГЕРБ Дани Каназирева няма да е водач

...
Бившият депутат от ГЕРБ Дани Каназирева няма да е водач
Коментари Харесай

ГЕРБ разлюби Дани Каназирева. Отказа й да е водач на пловдивската листа -

Бившият народен представител от ГЕРБ Дани Каназирева няма да е лидер на пловдивската листа на партията на предварителните парламентарни избори на 2 октомври, удостовери регионалният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев , представен от.

На Каназирева е препоръчано непрестижното седмо място за 16 МИР-Пловдив град.

Причината за пресекналата обич е нелепото държание на депутатката в Народното събрание и най-много изявлението, с което стана за смях: " Не пипайте проведената престъпност, ще настане безпорядък! ", въпреки че тя изясни, че е желала да каже друго. Това изказване очевидно не се е понравило на доста хора от ГЕРБ, които към този момент не я желаят в редиците си.

Преди да стане част от ГЕРБ-ерската листа Дани Каназирева беше регионален координатор на " Движение България на жителите "  , само че в края на март 2013 година се отхвърли от нея. Причината бе реденето на листите. Тогава русокосата дама разгласи: " Ние настоявахме да има районен принцип при редене на листите, а не туристи и парашутисти. " Движение България на жителите " се оказа партията на Меглена Кунева и на доближените й, а не на жителите ".

През 2017 година Каназирева стана  на Нова Република за Пловдив и региона. Две години по-късно се кандидатира за на Града под тепетата и лидер на листатa за общински съвет от " Съюз за Пловдив " и разгласи, че в политиката се бори против некомпетентността, бездушието и корупцията в ръководството. Дори бе на косъм от балотаж, само че в последна сметка градоначалник стана Здравко Димитров от ГЕРБ.

В знак на благосклонност държавното управление на Бойко Борисов я направи на мястото на Здравко Димитров през 2019 година

През 2021 година стана лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-област от гражданската квота и влезе в Народното събрание.

Сега Георги Мараджиев не заяви кой ще поведе листата на ГЕРБ в региона, като посочи, че това ще стане ясно, когато записва листата с претенденти в РИК идната седмица.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР