Бившият депутат от ДПС и дългогодишен говорител на движението става

...
Бившият депутат от ДПС и дългогодишен говорител на движението става
Коментари Харесай

Депутатка на Ахмед Доган се телепортира в Народния театър

Бившият народен представител от Движение за права и свободи и дълготраен представител на придвижването става пиар на Народния спектакъл " Иван Вазов ", научи Lupa.bg. Журналистката ще бъде част от екипа на новоизбрания шеф Васил Василев.

По времето на държавното управление на Пламен Орешарски Кръстева и Васил Василев още веднъж работеха дружно - като заместник-министри на културата по времето на министър проф. Петър Стоянович. Като отраслов заместник-министър тя бе ръководител на борда на шефовете на НДК.

Кръстева е първият и най-дългогодишен началник на „ Връзки с обществеността “ на Движение за права и свободи. Тя бе депутат в 44-тото и в 45-ото Народно заседание.

Велислава Кръстева е родена на 2 септември 1967 година в Плевен. Завършва СМУ „ Панайот Пипков “ със компетентност виолончело. Магистър по политология на Нов български университет и бакалавър по стопанска система и ръководство на социо-културните действия на ЮЗУ „ Неофит Рилски “. Стажува в Администрацията на Президента Петър Стоянов в кабинета на Секретаря по вътрешна политика.

В началото на 2004 година е поканена да поеме връзката с медиите на Движение за права и свободи от зам.-председателя на партията Емел Етем.

През 2017 година като лидер на листата на Движение за права и свободи в Плевен е определена за народен представител в 44 Народно заседание. През април 2021 година още веднъж като лидер на листата на Движение за права и свободи в Плевен е определена за народен представител в 45 Народно заседание. Водач на листата на Движение за права и свободи и за предварителните избори през юли 2021 година, само че не става народен представител в 46 Народно заседание, тъй като партията не печели мандат в 15 МИР – Плевен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР