Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски изпрати отворено писмо до

...
Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски изпрати отворено писмо до
Коментари Харесай

Пеевски за санкциите от САЩ: Недопустимо и тенденциозно

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски изпрати отворено писмо до медиите във връзка със известието от Министерството на финансите на Съединени американски щати за наложени наказания против него и още петима българи.

Писмото гласи:

„ Във връзка с включването ми от страна на Съединени американски щати в санкционния лист декларирам, че смятам сходен акт за безусловно неприемлив, преднамерен и несъответствуващ на духа и смисъла на този закон. Това е по този начин, тъй като не съм направил нищо, с което да съм уязвил интернационално приети човешки права, не съм държавен чиновник и не съм взел участие в корупционни дейности, като публикуваните претекстове за наложените наказания не съдържат нито един правилен факт.

Същевременно съм наясно, че ангажираният забележителен финансов и политически запас от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с положителните си контакти, които употребява против своите съперници, е съдействал за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, участва от дълго време в неговите медии и за мен случилото се през днешния ден не е изненада.

Уведомил съм юристите ми в Съединени американски щати и ще подхваща всички законови дейности против този акт “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР