Бившият депутат от ДПС Бюнамин Хасан влиза в парламента като

...
Бившият депутат от ДПС Бюнамин Хасан влиза в парламента като
Коментари Харесай

Бивш кадър на ДПС става депутат от ПП-ДБ. Още трима нови в НС вместо избраните за министри

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Бюнамин Хасан влиза в Народното събрание като народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ на мястото на определения за министър-председател Николай Денков. Хасан беше втори в шуменската листа на обединението. Бил е ръководител на общинската организация на Движение за права и свободи в района, претендент за кмет и заместник-областен шеф, само че напусна през 2017 година

Трима нови депутати влизат на мястото на определените за министри Асен Василев, Атанас Славов и Андрей Цеков. Това са от Хасково Веселин Недев, от Стара Загора Радослав Василев, и двамата някогашни депутати в предходното Народно заседание, и от 24 изборен район-София Росица Пандова. Преди 10 години тя е била кандидат-депутат от листата на „ Ред, правда, правдивост “, партията на Яне Янев.

Всички нови депутати са представители на „ Продължаваме промяната “.

Настоятелството на фондация „ За нашите деца “, с цялостно болшинство, е избрало Мариана Тасева за изпълнителен шеф на организацията, откакто досегашният ръководител Иванка Шалапатова пое поста министър на труда и обществената политика.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg