Бившият депутат от БСП в три парламента Пенко Атанасов е

...
Бившият депутат от БСП в три парламента Пенко Атанасов е
Коментари Харесай

Бивш депутат в болница с тежки травми след челен удар в ТИР

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия в три Народното събрание Пенко Атанасов е признат в УМБАЛ-Бургас с фрактури на таз и десния крайник след злополука сред карнобатските села Огнен и Искра през вчерашния ден, написа dir.bg.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град оповестиха, че сигнал за случая е подаден към 9.30 часа. 58-годишният Атанасов е бил зад кормилото на " Форд Рейнджър ". Поради придвижване с несъобразена с релефа на местността скорост, водачът позволява преден конфликт с товарен автомобил " Ивеко ", ръководен от 46-годишен карнобатлия.

При конфликта, с изключение на някогашния депутат, който е настанен в отделението по ортопедия на УМБАЛ-Бургас, са потърпевши неговият 57-годишен сателит от Карнобат (получил охлузвания по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение) и лидерът на камиона, който е с травма на дясното коляно, прегледан и освободен за домашно лекуване.

Пенко Атанасов беше три мандата народен представител - от 2005 година до 2014 година. Година по-късно Атанасов бе определен преференциално за общински консултант от листата на Българска социалистическа партия в Карнобат, а след това работеше в частния бранш - началник на една от огромните аграрни компании в Карнобатско.

" Добре съм, само че дълго време ще се възвръщам. Катастрофата стана от нищото. От 100 години съм водач, само че от време на време белята става доста бързо - за секунди. Карах по тесния път край село Искра, тирът излизаше от моста, а аз бях на завоя. Видях го в последната секунда, нямаше по какъв начин да отвръщам ", описа карнобатският политик пред Флагман.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР