Бившият депутат от БСП и настоящ водач на листата на

...
Бившият депутат от БСП и настоящ водач на листата на
Коментари Харесай

Явор Божанков с топ 12 тайни за себе си: Кърмил големия си син по 12 пъти на ден

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия и сегашен лидер на листата на " Продължаваме промяната-Демократична България " в Габрово Явор Божанков пръв повлече крайник за разкрития за персоналния живот на кандидат-депутатите. Като изясни, че се е наложило той, а не брачната половинка му, да храни, преоблича и извежда на въздух огромния им наследник, Божанков заигра и по струната на младите родители като образец за безрезервен баща.

В самобитната графа " 12 обстоятелството " на страницата на " Промяната " Божанков призна още, че това се е случило, тъй като обичаната му е имала тежка сесия в Оксфордския университет. Но будни и опитни майки подсетиха, че 12-кратното хранене на новороденото е изключение и че нормално пеленачетата се нуждаят от мляко сред 5 и 7 пъти дневно до старта на зареждането им. 

Иначе Божанков завоюва сърцата и на милениалите, тъй като също като тях разкри по какъв начин е разцъквал " Counterstrike " и е чатил в mIRC-ата по цели дни. А прякорът му там бил... " кокоруза " (точно по този начин, 2 правописни грешки). 

За да е цялостен разказът за живота му бъдещият народен представител от дясноцентристкия съюз споделя, че е бил бунтовник със съществени забележки към дисциплината в учебно заведение, по-късно е гледал огромна градина със зеленчук и за похлупак - към момента не знаел ляв или десен е. " Със сигурност съм либерал ", прецизира въпреки всичко младокът от Горна Оряховица. 

Две са фантазиите му - с изключение на да продължи да е в законодателната власт - да построи подслон за бездомни животни и да открие дискотека в остаряла къща. 

А за смут на русофилските лели от Българска социалистическа партия, които напусна с поредност свои гласувания, Божанков изясни, че ненавистта си към Москва е развил точно с престой там. А е станал европеец не поради обиколките си на Запад, а поради това, което е видял и претърпял таман в Русия. Конечно. 



ТЕМА преди 45 минути 625 преди 2 часа 2148 преди 3 часа 518
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР