Бившият депутат от БСП Добромир Гущеров се оказва мъж под

...
Бившият депутат от БСП Добромир Гущеров се оказва мъж под
Коментари Харесай

Гущеров-старши не е виждал внука си

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Добромир Гущеров се оказва мъж под чехъл и по тази причина даже не е погалил първия си внук, който носи неговото име. Бебето, което се роди при цялостна секретност, ще продължи рода на известната фамилия, само че това не допадало изключително на брачна половинка №2 на експолитика. Бившата келнерка Диана, която преди броени месеци също стана баба, никак не била удовлетворена от новото попълнение във семейството на Светлана и Християн Гущерови.

За разлика от нея първоначално Добромир откровено се зарадвал, когато преди няколко месеца научил, че синът му и снахата чакат момче. По време на бременността на Светлана Гущерова обаче най-ненадейно се отчуждил и престанал да се интересува какво се случва към идното раждане. Рязката смяна в държанието на главата на фамилията озадачила младите родители. Но още по-голямо неразбиране те изпитали, когато след раждането на Добромир Гущеров-младши не последвала никаква реакция от страна на дядото.

В близкото обграждане на младите Гущерови подозират, че появяването на мъжки правоприемник на Добромир Гущеров не се е харесала на втората му жена Диана, защото бебето автоматизирано се трансформира в кандидат №1 за наследството на именития си дядо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР