Бившият депутат от 39-ото и 40-ото НС Стойко Танков току-що

...
Бившият депутат от 39-ото и 40-ото НС Стойко Танков току-що
Коментари Харесай

Кабинетът извади от нафталина кадър на БСП -  Стойко Танков става областен управител на Бургас

Бившият народен представител от 39-ото и 40-ото Народно събрание Стойко Танков преди малко бе одобрен за регионален шеф на от Министерски съвет.

Флагман.бг писа за назначението още преди два дни. На първото съвещание на Министерски съвет за годината бяха осъществени промени в няколко регионални администрации – Бургас, Благоевград, Велико Търново, Видин, Добрич, Пловдив, Смолян, София-област и Хасково.

Лена Бориславова, началникът на кабинета на премиера Кирил Петков посочи, че това са регионалните шефове от квотата на и Демократична България. През идната седмица ще бъдат гласувани и предложенията на Политическа партия и Има Такъв Народ.
свързани новини66523преди 2 часа
„ Тези нови регионални шефове няма да имат вменяване на нови функционалности, само че те са по закон част от политическия кабинет и като такива би трябвало да прокарват политиките, ограниченията и решенията, които взима едно държавно управление за развиване на обособените региони. Така че ние няма да променяме закона в тази част, само че следваме неговата писмен знак във връзка с това по какъв начин се реализират районни политики и по какъв начин се усъвършенства връзката сред една област и държавното управление. Така, че всяка една област да усеща, че нейните ползи ще бъдат защитавани ", сподели Бориславова.

До няколко дни ще бъдат избрани и зам.-областните шефове. По информация на Флагман.бг за това ще са Тодор Иванов от Има Такъв Народ и Емил Пейчев от Политическа партия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР