Бившият депутат на Има такъв народ и сегашен експерт на

...
Бившият депутат на Има такъв народ и сегашен експерт на
Коментари Харесай

И Иван Хиновски захлопна вратата на Слави Трифонов -

Бившият народен представител на " ИТН " и настоящ специалист на групировката, виновен за политиката й в тази сфера,  Иван Хиновски е идващият, който напуща партията на Слави Трифонов. 

В известие той споделя, че не утвърждава политиката на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на отговорни позиции.

" Нищо от това, което обещахме на гласоподавателите си, не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това ", показва Хиновски.

Той припомня, че следва разискване на енергийната политика на България на евроатлантическа конференция, на която би трябвало да разгласи триумфите на държавното управление в региона.

" Независимо от моето желание ще продължа да работя за промените в българската енергетика, повишение на енергийната сигурност на страната ни и преодоляването на енергийната беднотия ", заявява Хиновски.

Иван Хиновски е следващата фигура от ИНТ, която захлопва вратата на Слави Трифонов. В средата на юни това сториха депутатите Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Радостин Василев, Светлин Стоянов и Николай Радулов и станаха самостоятелни народни представители. Причината -, заключи някогашният състезателен министър Радостин Василев, който се върна в Народното събрание, откакто Слави Трифонов изтегли министрите си от държавното управление. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР