Бившият депутат и тв водещ Росен Петров води предаването си

...
Бившият депутат и тв водещ Росен Петров води предаването си
Коментари Харесай

Росен Петров с нов нос за 60 000 лв.! Присадиха хрущял на бившата дясна ръка на Слави в елитна френска клиника

Бившият народен представител и тв водещ Росен Петров води предаването си „ Операция: История ” по „ България он еър ” с фрапантно усъвършенствана осанка, разбра HotArena.

Носът на тогавашната дясна ръка на Слави Трифонов се нуждае от още корекции, с цел да наподобява както преди, само че най-малко не стряска със злокобния си тип.

„ Уикенд ” писа, че Росен се е подложил на интервенция в световноизвестната клиника на доктор Алфан в Париж, която е измежду водещите в реконструктивната хирургия. Интервенциите в свръхмодерната болница не са по джоба на елементарните простосмъртни. За присаждането на нов хрущял Петров се е изръсил с към 30 000 евро, настояват наши източници. 

Преди 5 години, когато водеше „ Нека приказват ” по Би Ти Ви, Росен пострада при разгулен пердах. Макар че самият той тренира бокс, изненадващото кроше в обонятелния му орган се оказало съдбовно. След удара носът на Петров се счупил и една окстица попаднала в носоглътката му. Тя предизвикала ужасяващи гнойни инфекции и болки. Забавения диалект и фъфлене не останаха в загадка за феновете, а зложелатели на Росен побързаха за разпространят мълвата, че води предаването на две ракии. 

Истината обаче се оказа много по-драматична. След сбиването Петров получил затруднения от счупения нос и се наложило дълго време да пие мощни лекарства. Обезболяващите забавяли реакциите му и правели говора му изцяло неясен. Предписаните от докторите медикаменти довели до задържане на течности и алергични реакции, от които журналиста-политик изглеждал отекъл.

Заради рейтинга на „ Нека приказват ” той не желал да отстъпи стола си на различен даже и единствено за едно предаване. В продължение на години носът му изглеждаше много по-къс, сплеснат и като че ли строшен на две.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР