Бившият депутат Христо Марков е в много тежко, безпомощно състояние

...
Бившият депутат Христо Марков е в много тежко, безпомощно състояние
Коментари Харесай

Бивш депутат от Пловдив в много тежко състояние, помогнете!

Бившият народен представител Христо Марков е в доста тежко, безпомощно положение и може във всеки един миг да почине, без някой да му окаже помощ. За това сигнализира на профила си във Facebook писателят Румен Леонидов, който е негов непосредствен другар, написа Блиц.

" Приятели, Христо Марков лежи на пода от през вчерашния ден и умира, вратата му е заключена от вътре и не може да извика Бърза помощ! Моля ви, сторете нещо, извикайте Пожарната и кола за спешна помощ и го спасете. Говорих преди минута с него, колкото да приказва, загивам споделя, загивам! Майнички, сторете нещо! Бог да му е на помощ ", написа Румен Леодинов.

Христо Марков е един от основателите на Съюз на демократичните сили в Пловдив. Бил е народен представител във Великото Народно заседание и в 36-ото Народно заседание. Заедно с именития отец Амбарев основават Съюз на демократичните сили - Пловдив.

Ексдепутатът е роден на 16 януари 1962 година По майчина линия е от рода на войводата Христо Чернопеев и писателя антикомунист Трифон Кунев. След като излиза от Народното събрание, Христо Марков претърпява няколко срутва в персоналния си живот. През 2013 година брачната половинка му го изхвърля измежду зима на улицата.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР