Бившият депутат Джордж Сантос (R-N.Y.) е на следващата си работа,

...
Бившият депутат Джордж Сантос (R-N.Y.) е на следващата си работа,
Коментари Харесай

Първият концерт на Сантос след Конгреса: Продажба на видеоклипове в Cameo

Бившият народен представител Джордж Сантос (R-N.Y.) е на идната си работа, откакто Камарата гласоподава да го изключи предходната седмица: продажба на видеоклипове в Cameo.

Сваленият републиканец от Ню Йорк — който се назовава „ Бивша „ икона “ на Конгреса “ в платформата — продава персонални видеоклипове за $200 всяко. Цената на видеоклип преди този момент беше $150.

Клиентите могат да изискат празнични известия и пожелания за рожден ден от Сантос или могат да го помолят за злословия, освежителен диалог, печено или съвет.

Посетителите на уеб страницата, които не се интересуват от видео, могат да изберат да купят непосредствено известие до някогашния конгресмен вместо това за $10.

В един от първите си видеоклипове, оповестени на платформата, Сантос се базира на свалянето си: „ Те могат изгонят ме от Конгреса, само че те не могат да лишават положителното ми въодушевление или по-голямата ми персона, нито добросъвестността ми и безспорната горделивост, която изпитвам за всичко, което съм направил. “

Сантос наподобява да привл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР