Бившият депутат Делян Пеевски разпространи становище до медиите във връзка

...
Бившият депутат Делян Пеевски разпространи становище до медиите във връзка
Коментари Харесай

Пеевски: Нямам недекларирани офшорки, това е активно меропри...

Бившият народен представител Делян Пеевски популяризира мнение до медиите по отношение на информация от интернационалното следствие " Досиетата Пандора ", че той е обвързван с 3 офшорни компании, за които няма диря в подадените от него имуществени заявления. Ето неговия коментар:


" Разпространената в медиите информация за недекларирани от мен офшорни сдружения е погрешна, защото постоянно съответно и в сходство със закона съм заявил пред способените органи цялото си имущество.

Въпросните сдружения са напълно дъщерни на сдружение, в което имам директно присъединяване и което е съответно заявено, като всевъзможни разнообразни тълкования са напълно неоснователни и манипулативни ", показва още той. И добавя: " Отделно, тези сдружения в никакъв случай не са правили активност, не са имали активи и посредством тях не са реализирани каквито и да било покупко-продажби. Поради което опитът да се внуши, че има нещо неправилно, е неудобен и авансово жертван на крах ", се споделя още в позицията на Делян Пеевски.

" Никога не съм бил и в несъответственост за заемана служба, като разпространяването на неподписани листи, представяни като " документи ", не се нуждае от коментар ", написа още той.

" Касае се, за следващ път, за интензивно мероприятие на кръга " Капитал " и обвързваните с него медии, за тиражиране на погрешни и манипулативни изказвания, несъстоятелността на които елементарно може да бъде тествана и опровергана. Нямам никакво терзание от това, като през годините съм бил неведнъж проверяван по сходни несъстоятелни изказвания. Винаги съм бил безупречен при декларирането на притежаваното от мен имущество, не съм укривал по какъвто и да е метод приходи, като съм заплащал всички дължими към страната налози ", написа той.

" Не е инцидентно определен и моментът за тази операция, като някои политици към този момент комфортно се възползват от нея в предизборната си реторика. Умишленото потребление на името ми няма да докара и този път до целения от тях резултат ", приключва Пеевски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР