Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да

...
Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Дунчев първо се съгласи да е втори в листата в София - област, после се отметна

Бившият народен представител Александър Дунчев е дал в началото единодушието си да е втори в листата на София-област.

Това разгласи някогашният началник на кабинета " Петков " Лена Бориславова с коментар под собствен пост във Facebook.

Така тя за първи път взе отношение по разцеплението в " Промяната " по отношение на реденето на кандидат-депутатските листи. Политическа партия ще се яви на предварителните парламентарни избори на 2 април в коалиция с Демократична България и е решено водаческото място в София - област да е за Демократична България.

" Политическа партия има групови органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е лидер, а втори в листата, което е несъмнено избираемо място, е авансово разисквано с него и неговата първична реакция беше на единодушие. Другото е … следваща страст. Задкулисие в Политическа партия няма. Емоции обаче има - разбираемо предвид на тежката на задача и това, че сме хора ", написа Бориславова като коментар под собствен пост, в който декларира: " Ако някой ви изяснява, че нещо не може да се направи, в множеството случаи този ня#Кой не желае смяна, или го е боязън, или завижда или не му доближават лични качества, с цел да се придвижи напред. "

В петък Дунчев разгласи, че не е склонен с решението на Политическа партия да даде водаческото място в София-област на Демократична България. И разгласи, че с цялата организация напущат акцията. А водачите на Политическа партия упрекна в измяна поради решението.

В неделя някогашният народен представител от Политическа партия пък заприказва за задкулисие в партията и даде обещание да го разкрие, в случай че не бъде променено решението за листите.

 

 

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР