Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън изрази недоумение, че

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън изрази недоумение, че
Коментари Харесай

Хилари Клинтън недоумява как Лондон още не е публикувал доклад за руската намеса

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън изрази неразбиране, че изборите във Англия са единствено след месец, а държавното управление в Лондон още не е разгласило отчета за съветското въздействие в английската политика, съобщи Асошиейтед прес.

Тя сподели в изявление за Би Би Си, че обществото заслужава да знае какво има в този отчет, направен от парламентарната комисия по разузнаването и сигурността.

" Необяснимо и срамно ", съобщи Клинтън, която бе претендент за президент на Съединени американски щати през 2016 година, само че загуби от Доналд Тръмп. Според американското разузнаване Русия се е намесила в предизборната акция в Съединените щати, напомня Франс прес.

Докладът от 50 страници бе предаден на английския министър председател на 17 октомври след няколкомесечно следствие. Той още не е изработен обществено притежание макар апелите на ръководителя на комисията Доминик Грийв.

Според в. " Гардиън " отчетът преглежда опитите за съветска интервенция в акцията за референдума за Брекзит през 2016 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР