Бившият държавен секретар Майк Помпео не изключи възможността да служи

...
Бившият държавен секретар Майк Помпео не изключи възможността да служи
Коментари Харесай

Помпео не изключва да бъде втори администратор на Тръмп; не коментира работа `Не са ми предлагали`

Бившият държавен секретар Майк Помпео не изключи опцията да служи при някогашния президент Доналд Тръмп за повторно, в случай че той стане претендент за президент на Републиканската партия и излезе победител през ноември.

Помпейо беше шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и държавен секретар на Тръмп по време на първия му мандат.

В петък той беше запитан дали ще служи при Тръмп за повторно по време на петъчно присъединяване в „ Твоят свят с Нийл Кавуто “.

След това- Държавният секретар Майк Помпео, брачната половинка му Сюзън, президентът Доналд Тръмп и вицепрезидентът Майк Пенс свеждат глави в молитва по време на церемонията по полагане на клетва на Помпео в Държавния департамент във Вашингтон през 2018 г. (Ройтерс/Лиа Милис)

„ Не разясня постоянно работа, която не ми е препоръчана “, сподели той. „ Ако получа късмет да послужвам и мисля, че мога да направя разликата, съвсем несъмнено ще кажа „ да “ на тази опция да се опитам да дам резултат от името на американския народ “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР