Бившият дългогодишен вратар на Лудогорец Владислав Стоянов се надява футболистите

...
Бившият дългогодишен вратар на Лудогорец Владислав Стоянов се надява футболистите
Коментари Харесай

Владислав Стоянов: Надявам се в "Лудогорец" да се отърсят от напрежението

Бившият дълготраен вратар на " Лудогорец " Владислав Стоянов се надява футболистите на " орлите " да не изпитват напрежение по време на мача с " Брага " от третия кръг на Лига Европа. Срещата в Разград е от изключителна значимост за домакините, защото те имат единствено 1 точка в актива си - от равенството с " Мидтиланд ". В предходния кръг " Лудогорец " загуби от " Цървена звезда " вкъщи.

" Предполагам, че се отразява. През предходната акция, когато взех присъединяване, беше много неприятно, несъмнено ни тежеше. Сега в тима има много нови момчета, които не са обременени душевен. Лошото е, че след първите два мача през днешния ден успеха е наложителна, в случай че желаят да си запазят възможностите за продължение в Лига Европа. Така че притискам палци да съумеят да се отърсят от това напрежение и да покажат най-хубавото от себе си ", съобщи Стоянов.

Снимка: www.ludogorets.com

Той похвали отбора, само че не изиска да съпостави представяно на сегашните футболисти с това на тима, който игра в Шампионската лига преди години и от който вратарят беше част.

" Времената са по-различни. Футболът се промени. Не желая да давам съпоставяне сред нашия тим и настоящия. Феновете и експертите мотат да дават оценки. И двата тима са стойностни. За мен е мъчно да направя съпоставяне ", съобщи някогашният вратар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР