Бившият дългогодишен водещ на Панорама по БНТ Иван Гарелов обяви,

...
Бившият дългогодишен водещ на Панорама по БНТ Иван Гарелов обяви,
Коментари Харесай

Груба грешка. Вината е моя: Гарелов се разграничи от референдума срещу джендър идеологията

Бившият дълготраен водещ на " Панорама " по Българска национална телевизия Иван Гарелов разгласи, че се отдръпва от Инициативния комитет на Българска социалистическа партия за образуване на референдум против " джендър идеологията " в учебните заведения.

Гарелов споделя пред " 24 часа ", че е позволил " груба неточност " и че съжалява за решението си, заради което се отдръпва от комитета. Той не разяснява повече елементи за претекстовете за отхвърли си и за какво въобще се е съгласил с предлагането на Българска социалистическа партия.

" Груба неточност. Вината е моя. Съжалявам, отдръпвам се ", споделя той пред медията.

80-годишният политически публицист беше посочен като част от комитета на Българска социалистическа партия, откакто Корнелия Нинова реши да даде подтик на предизборната акция със чудноват референдум - по образеца на " Възраждане " и Има Такъв Народ.

Какво тъкмо схващат социалистите под " джендър идеология ", не е напълно ясно, само че за сметка на това конгресът на партията гласоподава с огромно болшинство против нея.

В комитета, от който Гарелов се отдръпна, влизаха още, някогашният началник на Българска национална телевизия от 90-те Иван Гранитски, някогашният министър на опазването на здравето проф. Радослав Гайдарски, шефът на кърджалийската гимназия Милко Багдасаров, и други

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР