Бившият член на ВСС и бивш зам.-директор на националното следствие

...
Бившият член на ВСС и бивш зам.-директор на националното следствие
Коментари Харесай

Прокурорите от ВСС ще изслушат Ясен Тодоров заради Нотариуса

Бившият член на Висш съдебен съвет и някогашен зам.-директор на националното разследване Ясен Тодоров е подал молба да бъде изслушан от Прокурорската колегия на Висш съдебен съвет (по новому - Висш прокурорски съвет).

Това се случва, до момента в който редом Съдийската гилдия (по новому - Висш правосъден съвет) образува комисия, която да проверява действията към убития Мартин Божанов - Нотариуса и множеството сигнали за негово въздействие в правосъдната система.

Прокурорите ще изслушат Тодоров на следващия ден, 21 февруари, излиза наяве от известието на пресслужбата. Той е изискал това...

" по отношение на публикувана информация от някои медии на 16 февруари 2024 година, че името му е включено в така наречен отчет, импортиран във краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР