Бившият член на Управителния съвет на Левски Георги Марков призова

...
Бившият член на Управителния съвет на Левски Георги Марков призова
Коментари Харесай

Георги Марков за Роси: Тоя нищо няма да направи, връщайте веднага Мъри и Наско

Бившият член на Управителния съвет на Левски Георги Марков прикани пред Sportal TV притежателя Спас Русев да размени сегашния ментор на “сините” Делио Роси и да върне Станимир Стоилов и Наско Сираков отпред на клуба. Марков е сигурен, че италианецът напълно скоро ще бъде освободен и в този момент е най-подходящият миг за завръщането на Мъри.

“Нищо няма да направи тоя италианец в Левски. Първо ми се вижда доста подтиснат. Може би такава му е характеропатията. Не знае език, нито нищо. Той индивидът си играе защитно, тъй като такива са му били тимовете в Италия до момента. Левски би трябвало да играе нападателно. Мъри Стоилов е тука и тея нашите хора не са го поканили на диалог. Ясно е, че Роси ще бъде изпъден, не знам дали януари или февруари. Сега е моментът на Коледа да се върнат Мъри и Наско, да се направи подготовка и да се вдигне тимът на крака”, съобщи Марков.

“Изминава следващата календарна година, в която Левски освен играе едва, а е изгубил еднаквост. Ако някой ме пита това Левски ли е, ще кажа, че не е. Когато господин Русев стана началник ми се обади, аз му споделих да не се хваща, тъй като това е едно тресавище. Неговата мощ в никакъв случай не е била в спорта, а в бизнеса. Тук е друго. След като се захвана му споделих да си вземе точните хора”, сподели още Марков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР