Бившият член на Камарата на представителите на САЩ Джордж Сантос

...
Бившият член на Камарата на представителите на САЩ Джордж Сантос
Коментари Харесай

Бившият законодател Джордж Сантос съди вечерния телевизионен водещ Джими Кимел за видеоклипове

Бившият член на Камарата на представителите на Съединени американски щати Джордж Сантос упрекна вечерния ефирен водещ Джими Кимел, че го е измамил да прави видеоклипове, които са били употребявани за присмиване.

Иск, заведен в окръжния съд на Съединени американски щати за южния окръг на Ню Йорк от името на опозорения нюйоркски републиканец, показва Кимел, ABC и Walt Disney Co като ответници.

Сантос, който беше изпъден от Къщата предходната година, откакто беше упрекнат в голям брой измами и обири от донори, води дело за хипотетично нарушение на авторски права, лъжливо склоняване, нарушение на контракт и безпричинно обогатяване.

Кимел се е показал неправилно, с цел да провокира Сантос да основава персонализирани видеоклипове, „ като се възползва и осмива “ неговата „ социална персона “, се твърди в делото.


Сантос е получил претенции от обособени лица и компании, търсещи персонализирани известия в приложението Cameo video, и Kimmel е изпратил минимум 14 поръчки, употребявайки подправени имена и ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР