Бившият член на Изпълкома на БФС Петър Величков, който е

...
Бившият член на Изпълкома на БФС Петър Величков, който е
Коментари Харесай

Клубовете събират подписка за Конгрес на БФС през март

Бившият член на Изпълкома на БФС Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, разгласи пред Българска национална телевизия, че клубовете са почнали да събират нова подписка. Целта е конгресът през март да бъде избирателен и да премине по избран ред.

Редовният конгрес на БФС беше плануван за 18 март 2022 година на съвещание на Изпълнителния комитет на организацията. Това се случи единствено няколко часа откакто Софийският градски съд разгласи, че на 12 октомври 2021 година би трябвало да се организира ексклузивен конгрес.

" Клубовете се проведоха и започнаха подписка за това конгресът да бъде избирателен и да премине по избран дневен ред. Ние ще окажем подпомагане за събирането на подписка и по този метод да се постави завършек на цялата история. Над 40 клуба се свързаха с нас. Димитър Бербатов няма желание да се отхвърля от борбата за президентския пост, тъй като той още по-отблизо видя какво става в българския футбол ", съобщи Петър Величков.

Той разяснява и опасенията от страна на щаба на Димитър Бербатов, че протоколът на извършения на 12-ти октомври конгрес е подправен.

" Аз не съм виждал протокола, само че от извадката на Търговския указател се виждат 12 листата, 4 други документа и нищо повече. Протокол няма. Всички документи, които се внасят в регистъра би трябвало по закон да бъдат обществени. Ако те към това пълномощие са прикрепили избрани документи да не бъдат забележими за обществото, това не им прави чест. Ако протоколът е комплициран там, единствената причина е с цел да не се види. Ние сме изискали протокола, пуснахме писмо до регистъра, като желаеме издание на всички документи ", добави Величков.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР