Бившият британски външен министър Борис Джонсън отново призова министър-председателката Тереза

...
Бившият британски външен министър Борис Джонсън отново призова министър-председателката Тереза
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Великобритания е на прага на капитулация в преговорите за Брекзит

Бившият английски външен министър Борис Джонсън още веднъж прикани министър-председателката Тереза Мей да промени проектите си за Брекзит, като я упрекна, че постанова договорка, която би оставила Англия в митническия съюз на Европейския съюз, откакто тя напусне общността, и дефинира това като "пълна капитулация ", съобщи Ройтерс.

"Наистина не мога да допускам, само че това държавно управление наподобява е на прага на цялостна капитулация ", написа Джонсън в седмичната си графа в английския в. "Телеграф ".

"Искам да вкусите цялостния смут от тази капитулация... ние сме на прага да приемем нещо, което е още по-лошо от сегашната конституционна позиция. Това са условия, които могат да бъдат наложени на колония ", съобщи той.

Джонсън упрекна държавното управление, че е некомпетентно да контракти метод едностранно да постави завършек на така наречен съглашение за подсигуряване, предопределено да предотврати обновяване на граничния надзор сред Ирландия, която е членка на Европейски Съюз, и английския регион Северна Ирландия.

Според него сходен неуспех би трансформирал Англия във "васална страна ", до момента в който Европейски Съюз не реши да пристъпи към търговски договаряния.

"Същността на концепцията - че Обединеното кралство би трябвало да остане в митническия съюз и единния пазар на артикули и селскостопански храни, е това, което включва подсигуряването. А можете да сте изцяло сигурни, че тази концепция ще е в сърцевината на "сделката ", която не се колебая, че министър-председателят скоро и по вълшебен метод ще обезпечи ", съобщи Джонсън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР