Бившият британски тенисист Грег Руседски се надява да види младата

...
Бившият британски тенисист Грег Руседски се надява да види младата
Коментари Харесай

Грег Руседски се надява Ема Радукану да продължи да работи с Дмитрий Турсунов

Бившият английски тенисист Грег Руседски се надява да види младата звезда на Англия Ема Радукану да работи в по-продължителен интервал с новия си треньор Дмитрий Турсунов. Според Руседски, в играта на 19-годишната тенисистка към този момент се вижда прогрес, в това число в мача й против американката Серина Уилямс на старта на шампионата в Синсинати.

Ема Радукану разгласи през предишния месец, че ще си сътрудничи с Турсунов в подготовката си за Откритото състезание на Съединени американски щати, като двамата ще преценяват дали се сработват в идващите седмици.

Родената в Канада първа ракета на Англия при дамите мина някои сложни моменти след триумфа си в конкуренцията от Големия шлем през предходната година в Ню Йорк.

Грег Руседски счита, че към този момент вижда доказателства, че партньорството сред Радукану и Турсунов би било доста сполучливо, в случай че те продължат да работят дружно.

„ Видях някои усъвършенствания в играта й. Хареса ми сервисът й в мача против Серина “, съобщи 48-годишният Руседски пред Amazon Prime.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР