Бившият британски премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик -

...
Бившият британски премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик -
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Убеден съм, че Путин ще загуби войната в Украйна


Бившият английски министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи в къс виедеоклип, споделен в Туитър, че е уверен повече от всеки път, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще загуби войната в Украйна.

В самобитно малко новогодишно послание Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е сподели, че е уверен, че нещата ще се развият по-добре през новата 2023 година.

Here are my New Year predictions! Inflation will continue to turn down. China will recover from omicron. Putin will lose in Ukraine. And, all in all, 2023 will be a considerable improvement on 2022. Dare to dream. Happy New Year!
— Boris Johnson (@BorisJohnson)
" Ето моята прогноза: Инфлацията ще продължава да спада. Китай ще се възвърне от Омикрон. Путин ще загуби в Украйна. А като цяло 2023 ще бъде по-добра от 2022 година ", уточни някогашният министър председател.

Джонсън не загатна нищо за напускането му на Даунинг стрийт, само че изрази цялостна убеденост, че съветският президент ще бъде надвит в Украйна и украинският народ ще реализира задачата си да живее в една свободна, суверенна и самостоятелна страна.

Междувременно през днешния ден Англия приключи всевъзможен импорт на съветски полутечен газ. Съобщението е на министерството на външните работи и в него се добавя, че Обединеното кралство " стопира финансирането на противозаконната война на Путин и поддържа страните по света, с цел да понижат личната си взаимозависимост от съветски газ ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР