Бившият бранител на Левски - Холмар Ейолфсон обяви, че би

...
Бившият бранител на Левски - Холмар Ейолфсон обяви, че би
Коментари Харесай

Холмар Ейолфсон: Бих играл отново за Левски с най-голямо удоволствие

Бившият защитник на Левски - Холмар Ейолфсон разгласи, че би бил доста благополучен, в случай че някой ден още веднъж се завърне на " Георги Аспарухов ". Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Герена.бг "

" В момента играя за тима на Валур. Имам контракт за още една година, след което ще мисля къде ще продължа и какво следва да се случи.

Да, несъмнено се интересувам от Левски! Следя резултатите и класирането, само че обстановката отвън терена е малко мъчно да я проследя.

Никога няма да не помни успеха против ЦСКА в полуфинала за Купата на България. Това беше един необикновен за мен миг. Страхотни два мача с изключителна поддръжка от страна на почитателите. За страдание не можахме да ги зарадваме и да донесем трофея вкъщи.

Повярвайте ми, още помня тяхната страхотна поддръжка в положителни и неприятни времена, след победи и след загуби. Изключително признателен съм на всички тях за това, че получих доста мощна поддръжка и по време на моята тежка травма, която претърпях тогава. Левски постоянно ще остане в сърцето ми!

С огромно наслаждение, в каквато и да е роля. Аз и моето семейство пазим доста положителни мемоари от София и сигурно ще се върнем, с цел да посетим този град още веднъж ".
 Статистиката е красноречива - години наред няма голаджия на
Статистиката е красноречива - години наред няма голаджия на " Герена "

За последно с положителни индикатори бе българин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР