Бившият бранител на Левски - Драган Михайлович си спомни за

...
Бившият бранител на Левски - Драган Михайлович си спомни за
Коментари Харесай

Михайлович: Левски е символ на истинската любов към футбола

Бившият защитник на Левски - Драган Михайлович си спомни за своя престой на " Герена " и за следващ път разгласи, че " сините " са знак на същинската обич към футболната игра. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Гонг ":

" Беше ми доста мъчно да се разделя с Левски, в случай че би трябвало да съм почтен. Очаквах да получа оферта от клуба доста преди края на сезона, само че това не се случи. В края на сезона получих предложение за едногодишен контракт. Исках да намеря компромис за продължителността на контракта за две години, само че получих негативен отговор. Исках да остана дълги години в Левски, само че за жалост не се случи.

Винаги проследявам Левски и моите братя на терена. Гледам мачовете и се веселя за успехите на тима. Мисля, че момчетата играят отличен футбол и преобладават над противника във всеки мач. Това е Левски, който хората желаят да виждат!

За мен Левски е знак на същинска обич към футбола. Когато беше мъчно, почитателите го демонстрираха. Смело мога да кажа, че Левски не е просто елементарен клуб, а едно огромно семейство. Радвам се, че бях част от това семейство. Щастлив съм, че след дълги години успяхме да вдигнем Купата на България и да зарадваме нашите почитатели, тъй като те са Левски! ".
 Легенда се разсърди на Левски поради пропуснат рожден ден
Легенда се разсърди на Левски поради пропуснат рожден ден

Връща картата си за безвъзмезден вход
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР