Бившият брачен съветник на Джони Деп и Амбър Хърд каза,

...
Бившият брачен съветник на Джони Деп и Амбър Хърд каза,
Коментари Харесай

Амбър Хърд е инициирала битки, за да задържи Джони Деп 


Бившият сватбен консултант на Джони Деп и Амбър Хърд сподели, че сред двойката е имало взаимно принуждение по време на брака им. По време на делото, което Деп води против Хърд за клюка, в правосъдната зала бяха възпроизведени показанията на доктор Лоръл Андерсън – някогашният сватбен консултант на двойкатa – записани на 21 февруари.

Брачната терапевтка описа за консултация, която е водила с Деп и Хърд през 2015 година На въпроса дали е имало „ принуждение от страна на Деп по отношение на Амбър “, Андерсън отговори: „ Той се контролираше добре от 20-30 години насам. И двамата са били жертви на принуждение в домовете си, само че аз мислех, че той се управлява добре от десетилетия. След това обаче той беше предизвикан от госпожа Хърд и по този начин почнало взаимното принуждение.“

Андерсън сподели, че Хърд от време на време е инициирала борби, с цел да задържи Деп при себе си, тъй като „ да я изоставят е бил нейният максимален призрачен сън “. Брачната консултантка показа още, че Хърд предпочитала да се кара с Деп, в сравнение с той да я напусне.

Андерсън сподели, че е видяла „ голям брой “ дребни синини по лицето на Хърд по време на персонална среща. Джони Деп заведе дело за клюка против Хърд през 2018 година поради публикация във Washington Post. Делото на артиста е с иск за 50 милиона щатски $.

Заглавието на онлайн версията на обявата на Washington Post гласи „ Амбър Хърд: Говорих против половото принуждение – и се изправих пред гнева на нашата просвета. Това би трябвало да се промени “. Адвокатът на Хърд Бен Ротенборн твърди, че Хърд не е написала заглавието сама, нито е получила дефинитивно утвърждение за него. Той обаче сподели за заглавието, че, „за страдание, то е вярно“, оповестява vesti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР