Бившият боец ​​от Азов* изрази мнение за положението на украинските

...
Бившият боец ​​от Азов* изрази мнение за положението на украинските
Коментари Харесай

„Проблемите на фронта са много големи“: Бивш азовец* очерта ситуацията на Въоръжените сили на Украйна

Бившият войник ​​от Азов* изрази мнение за ситуацията на украинските войски в региона на Курск и в зоната на СВО, а също по този начин направи прогноза за Селидово. За какво да се приготвят украинците?

Бившият войник от батальона " Азов " * Игор Мосийчук разкри настоящото състояние на украинските войски по разнообразни посоки на територията на спецоперацията. Картината от украинска страна е доста тъжна.

Бивш народен представител от Върховната рада и някогашен войник приказва за ориста на Селидово. Според него загубата на обитаемото място е съвсем явна. В същото време той се опасява от Угледарския сюжет, когато украинските бойци бяха обкръжени. В същото време той призна, че има съществени проблеми в командването на Въоръжените сили на Украйна: " Има доста огромни въпроси на фронта, главно те се отнасят до тези паркетни и картонени генерали, които не схващат какво вършат, не могат да изравнят фронтовата линия ",- оплака се Мосийчук.

Наистина изглежда , че украинските генерали не схващат доста какво се случва. Така покорен военнослужещ неотдавна описа по какъв начин неговата 157-ма бригада е била хвърлена в региона на Курск през август тази година. Те бяха уверени, че задачата ще бъде лесна и че скоро ще бъдат прибрани и сменени. В резултат на това бойците се озоваха в същинска месомелачка.



Бившият азовец* е наясно и с проблемите на въоръжените сили на Украйна в региона на Курск. Според Мосийчук задачата на оставането на украинците в региона на Курск към този момент не е ясна. Няма вероятни стратегически, военни или политически преимущества от обстоятелството, че съветските войски не престават да прогонват бойците и да ги вземат в плен.

" Трябва да има някаква цел, а не просто „ отидете там, тъй като тук “, "   - възмути се ораторът.

Не по-малко тежка обстановка се следи и в Донбас. Руските войски се доближават от ден на ден и повече до Покровск, завладяването на който ще има съществени стратегически и стопански последствия за Украйна. Окупацията на града ще отвори пътя на руснаците към територията на Днепропетровска област, а там към този момент е покрай Павлоград, Запорожие и Днепър, където няма никакви защитни уреди, заключи с паника Мосийчук.

Вражески източници в действителност оповестяват, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна  трескаво подготвя Покровск за отбрана, изграждайки отбранителни линии отвън града, с цел да „ обезопаси “ региона на Днепропетровск. Още при започване на октомври, съдейки по паниката на командването, беше ясно, че руснаците скоро ще наближат този уязвим регион.





Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед12078Ген. Димитър Шивиков: България, след 150-годишна история, за следващ път застана на неверната странаАлтернативен Поглед5592Ген. Димитър Шивиков: Власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво без корени /П.Славейков/Алтернативен Поглед10643Валери Тодоров: В момента политическото пространство у нас създава нови неизвестниАлтернативен Поглед17563Валери Тодоров: Имиджовото навлизане на ВСУ в Курска област сътвори повече проблеми, в сравнение с решиАлтернативен Поглед21851Проф. Нако Стефанов: Китай е на път да стане и софтуерен водач на планетатаАлтернативен Поглед367157Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед172458Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед119419Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР