Бившият боец на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория

...
Бившият боец на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория
Коментари Харесай

Бивш боец от UFC в затвора за уреден мач

Бившият войник на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Тае Хюн Банг беше наказан на 10 месеца затвор от Центалния областен съд в Сеул за това, че е приел 92,610 $, с цел да се бие симулативно против Лео Кунц в събитието UFC Fight Night 79 в в корейската столица през ноември 2015 година. Тримата души, които са дали парите на Банг, също получиха ефикасни присъди.

"Нарушаването на закона и уреждането на срещи вреди на доверието към спорта, а в интернационална среща има даже по-лошо въздействие върху нашата страна. Банг има обвързване да играе заслужено, само че то го подцени и все значима роля в тази скица. Но ние въпреки всичко взехме под въздействие обстоятелството, че Банг спечелил борбата и по-късно е върнал парите ", съобщи съдията по делото.

Банг, 34-годишен, се съгласил да загуби първите два рунда против Кунтц. Но в течение на срещата боецът явно трансформирал мнението си. Банг завоюва срещата посредством съдийско решение. Промяната на решението му се дължи на обстоятелството, че длъжностни лица на UFC са го предизвестили, че се съмняват в него, откакто в букмейкърските къщи постъпили доста залози едновременно за загуба на Банг.

Банг (18-10) беше публично освободен от UFC предишния месец. Южнокорейският войник е с професионален връх 2-3 за UFC, в това число и впечатляваща победа с нокаут над Каян Джонсън. За тази борба Банг завоюва и
бонус от 100,000 $ за "Представяне на вечерта ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР