Бившият боец на UFC Брендън Шауб сподели мнението си за

...
Бившият боец на UFC Брендън Шауб сподели мнението си за
Коментари Харесай

Боец на UFC: Кобрата е дивак на ринга

Бившият войник на UFC Брендън Шауб показа мнението си за идния дуел сред Кубрат Пулев и ММА легендата Жуниор Дос Сантос. Двамата ще се бият в галавечер на Triad Combat. Очаква се борбата да е в първите месеци на 2022 година, написа mma.bg.

Пулев към този момент направи дебют в Triad Combat и съумя да унищожи друга ММА легенда в лицето на Франк Мир. Triad Combat включва техники от бокс и ММА в нападателен и с бързо-темпо дуел, в който бойците са в триъгълен кръг, а рундовете са по 2 минути.

Кобрата нокаутира Мир за минута и 59 секунди и в този момент ще се опита да направи същото с Дос Сантос. В своя подкаст Шауб показа следното за тази борба, която дава обещание представление:

“Тази борба е ужасна концепция за Жуниор Дос Сантос. Не го разбирам. Кубрат Пулев е безспорен дивак. Не знам за какво някой би желал да се качва на кръга с него. Предполагам това има смисъл от позиция на парите за Жуниор. Вижте какво стори Пулев на Франк Мир. Не го разбирам Жуниор ".
Свързани вести Кубрат Пулев прибира $500 000 от багра с Мир Кобрата: Искам трети късмет да се удрям за международната купа Кубрат Пулев се връща на кръга! Ще играе с със международен първенец от ММА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР