Бившият боец на ММА Дуейн Херъл-младши е обвинен в убийство,

...
Бившият боец на ММА Дуейн Херъл-младши е обвинен в убийство,
Коментари Харесай

Бивш ММА-кретен намушкал приятелката си 17 пъти!

Бившият войник на ММА Дуейн Херъл-младши е упрекнат в ликвидиране, откакто се твърди, че е намушкал някогашната си другарка „ над 17 пъти “. Друга информация за случая е, че 28-годишният войник е изхвърли тялото на Ирен Торес в панер за отпадък, който скрил в дрешника си.

Вестник New York Post и локалната телевизионна станция WKRN оповестяват, че Херъл е упрекнат в умъртвил 24-годишната Ирен, отвън къщата, където е живяла с родителите си в Тенеси. Убийството е станало на 29 януари.

Съобщава се, че полицейските детективи разкрили, че хипотетичната офанзива е пристигнала след спор сред двойката.

Според вестник „ Дейли Мейл “, детективът на полицейското ръководство на Дери Балтимор е посочил фрагменти за сигурност на хипотетичното нахлуване в съда.

" Казаха ми, до момента в който стоях там с лекаря, че тя е намушкана над 17 пъти “, твърди детективът.

След като се твърди, че е намушкал Ирен, полицията съобщи, че Херъл е поставил тялото в багажника на колата си, преди да се прибере у дома и да я реалокира в кошче, което скрил в дрешника си.

Полицията също по този начин разгласи, че Херъл е изхвърлила облеклата и чантата на Ирен в близкото кошче зад супермаркет. Родителите на жертвата прегледали фрагментите от защитата, когато щерка им не се прибрала. Твърди се, че те видели по какъв начин Херъл влачи Ирен към колата.

Съобщава се, че двойката се е разделила месец по -рано и се твърди, че таткото на Ирен е отишъл в къщата на Херъл, с цел да се изправи против него. Твърди се, че Херел в началото е споделил на бащата на Ирен, че е отседнала в хотел, преди да признае, че тялото й е в дрешника му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР