Бившият белгийски национал Раджа Наинголан не слиза от страниците на

...
Бившият белгийски национал Раджа Наинголан не слиза от страниците на
Коментари Харесай

Нинджата продължава с изцепките

Бившият белгийски национал Раджа Наинголан не слиза от страниците на белгийските издания, само че не с изявите си на терена, а със свадите, в които се забърква. 34-годишният халф на Антверп беше отхвърлен от отбора за неустановен период, откакто несмущаван възпламени електронна цигара на аварийна пейка преди мача против Стандард (Лиеж), изгубен с 0:3. 

“Искам да кажа, че скърбя за това, което направих. Сгреших съществено и се оправдавам ”, показа Наинголан, който в последните седмици загуби титулярното си място в състава на Марк ван Бомел. 

През предходната седмицата футболистът, прочут с прякора Нинджата, беше задържан за шофиране без брошура. Той е бил без годно удостоверение за ръководство, тъй като то му беше отнето преди време за друго нарушение. Халфът е трябвало да се яви още веднъж на изпит, само че не го е сторил, а е карал свободно. 
 Арестуваха Раджа Наинголан Арестуваха Раджа Наинголан
Наинголан прекара огромна част от кариерата си в Италия с екипите на Пианченца, Каляри, Рома и Интер. Той се завърна в Белгия през 2021 година и подписа с Антверп, където е съотборник с Тоби Алдервейрелд, Виснент Янсен и някогашния бранител на Локомотив (Пловдив)Диниш Алмейда. 

От началото на сезона Наинголан има 18 мача и 3 гола във всички шампионати. Антверп е на второ място в Юпилер лигата, като изостава единствено на точка от Генк преди дуела посред им през уикенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР