Бившият баскетболист от НБА Бен Гордън е бил арестуван на

...
Бившият баскетболист от НБА Бен Гордън е бил арестуван на
Коментари Харесай

Бивш играч от НБА пребил 10-годишния си син, арестуван е на летището в Ню Йорк

Бившият баскетболист от НБА Бен Гордън е бил задържан на летището в Ню Йорк по обвиняване в побой над 10-годишния си наследник.

39-годишният състезател, който игра пет сезона в Чикаго Булс, си основал спомагателни проблеми, откакто нападнал и чиновниците от летището. Пострадали са двама от защитата, твърди „ Ню Йорк пост “. Гордън трябвало да лети за Чикаго, само че бил откаран с белезници в близкото полицейско ръководство. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване.

Момчето му е откарано в болница за обзор.

Това не е първият конфликт на Гордън с полицията. През 2017 година той бе арестуван за хипотетично нахлуване и обир, а по-късно и за шофиране с подправена регистрационна табела и задействане на противопожарна тревога, без да има потребност от това.

През 2020 година Гордън описа за битката си с депресията и проблемите си с психологичното здраве.

" Прекарах шест седмици, през които не мина ден, в който да не помисля за самоубийство. Бях на покрива на жилището си в четири часа сутринта, гледах надолу и си мислех " Ще го направя, ще загърбя всички тези нелепости. Беше тъкмо преди последния ми сезон в НБА. С кариерата ми беше свършено, останах без еднаквост и семейство почти едновременно.  Бях маниакално депресивен. Не ядях. Не спях и тогава параноята и тревогата ви завладяват ", описа някогашният баскетболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР