Бившият български национал Илия Груев - вярва, че ако се

...
Бившият български национал Илия Груев - вярва, че ако се
Коментари Харесай

Илия Груев: Националният отбор е следствие на работата в клубовете

Бившият български национал Илия Груев - има вяра, че в случай че се увеличи равнището на клубовете в българския футбол, националният тим ще увеличи качеството си. Според него дисциплината на клубно равнище в българските тимове не е такава, каквато би трябвало да бъде.

" Нашата генерация беше артикул на едно друго време с ясни и точни правила. С положителни треньори, дисциплинираност и връзка сред учебното заведение, обществото и клубовете. Сега тази връзка я няма. Това е огромният проблем на българския футбол. Националният тим е разследване на работата в клубовете. Няма ли добра работа в клубовете, не може да има и в националния тим ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Илия Груев описа за развиването на сина си - Илия Груев-младши, който стигна до представителния тим на Вердер (Бремен):
 Кишишев уточни повода за слабите резултати на националния тим
Кишишев уточни повода за слабите резултати на националния тим

" Това, което се случва е пагубно за целия футбол в България ", съобщи някогашният национал

" Илия отиде още на 15 години във Вердер. Сам взе това решение. Премина през всички възрастови групи на клуба. Беше две години капитан на юношите до 19 години. Най-големите компликации са при прехода от юношите към мъжкия футбол. Той имаше шанса да попадне в първия тим и да играе с огромни футболисти, което приказва за мощна конкуренция. Старая се да давам препоръки. Гледам мачовете му онлайн или на запис. Коментираме дребни елементи, само че главната работа я прави в клуба с треньорите. Те се грижат директно за неговото развиване. Аз като татко постоянно ще го поддържам ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР