Бившият български национал Димитър Бербатов ще бъде сред тримата най-добре

...
Бившият български национал Димитър Бербатов ще бъде сред тримата най-добре
Коментари Харесай

Бербатов в Топ 3 на най-скъпоплатените играчи в Индия

Бившият български национал Димитър Бербатов ще бъде измежду тримата най-добре платени играчи в Индийската Суперлига. 36-годишният нападател подписа с локалния Керала Бластърс и бързо бе разпознат като една от най-големите звезди, играли в индийския шампионат.

Стартът на шампионата ще бъде даден през октомври, а почитателите на Керала към този момент нямат самообладание да зърнат една най-голямата звезда на отбора си в деяние. Освен, че Бербатов е едно от най-големите имена, подвизавали се в индийската Суперлига, българинът ще бъде измежду тримата най-добре платени играчи в шампионата.

Седмичната му заплата ще бъде в размер на 60 000 паунда, като само някогашният му съотборник в Тотнъм Роби Кийн и венецуелецът Мику, който до неотдавна се подвизаваше в испанския Райо Валекано, ще получават повече от българина.

За съпоставяне най-скъпоплатеният състезател в историята на Суперлигата към този миг е италианската легенда Алесандро Дел Пиеро, който през 2014 година игра за Делхи Динамос против седмична заплата от 80 000 паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР