Бившият български национал Благой Георгиев никога не е предполагал, че

...
Бившият български национал Благой Георгиев никога не е предполагал, че
Коментари Харесай

Благо за четвъртото си детe: Златка го нарече Блажко още в корема си

Бившият български национал Благой Георгиев в никакъв случай не е предполагал, че животът му ще се развие по този начин - да е горделив татко на четири деца.

Той е бил в болничното заведение по време на раждането на четвъртото си дете, момченце, което носи неговото име. До майката - Златка Райкова, той е непрекъснато. Тя се усеща добре след раждането, стана ясно от думите на Благо пред БТВ.

Името на детето е избрала майката. Златка го е наричала Блажко, до момента в който е бил още в корема й.

Останалите три деца на Благой Георгиев са от разнообразни майки - той се пробва да обърне внимание на всички и да е покрай тях.

Благо даде обещание да оказва помощ на Златка при грижата за бебето.

Той е екипен състезател. На терена е полузащитник, а в живота е селекционер на дрийм-тийм от млади играчи с неговото ДНК.

Припомняме, че преди броени дни той стана баща на четвъртото си дете. Благой Джуниър и неговата майка Златка Райкова към момента са в родилното поделение.

Майката написа през вчерашния ден в Instagram: "Вече втори ден ти си моят наследник, а аз твоята майка! Само мисълта за тебе ме кара да рева! Не знам за какво?! Това ли е майчиното възприятие, чудя се!? Взеха те за малко, а все едно е цялостен век! Не знам, за какво го пиша даже, просто рева без да спирам и очаквам да си отново до мен вечно! Ти си моето дете! Ти ме направи най-щастливата жена на света! Обичам ви безпределно Благой и Благой ". И не спести да постави доста сърчица в поста си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР