Бившият български нападател на ПАОК Димитър Бербатов даде интервю пред

...
Бившият български нападател на ПАОК Димитър Бербатов даде интервю пред
Коментари Харесай

Бербатов: Искам да видя ПАОК на върха, където заслужава да бъде

Бившият български нападател на ПАОК Димитър Бербатов даде изявление пред сътрудниците от Sportal.gr, в което приказва за днешното дерби на “черно-белите ” против Олимпиакос от гръцкото състезание. Той също по този начин отговори и на въпроси, свързани с престоя си в клуба от Солун.

- Какво очаквате да видите от този мач?

- Определено чакам ПАОК да завоюва. При възможна победа тимът ще може да се приближи още повече до върха.

- Мислите ли, че има любимец?

- Пристрастен съм, тъй като играх за ПАОК, само че в мачове като този е 50-50, защото и двата тима са положителни, с положителни играчи, само че се надявам ПАОК да покаже повече воля за победа и да вземе трите точки.

- Кое съгласно Вас ще бъде основно в мача?

- Както споделих, когато приказваме за дербита, нещата са разнообразни. Няма значение къде се намирате в класирането и в каква форма е всеки тим сега, който го желае най-вече, прави минимум неточности и не се поддава на страстта, ще завоюва! Какво имам поради под това? Да не оставят страстта да тече и да управляват играта. В противоположен случай те ще вършат повече неточности, повече единоборства и ще има огромен късмет да получат червени картони. Те би трябвало да се опитат да запазят успокоение и в това време да имат апетит за победа. Трудно е, само че те би трябвало да намерят салдото.

- Когато получихте предлагането от ПАОК, какви бяха възприятията Ви и каква беше повода да приемете предлагането?

- Е, желаех да остана в Англия, само че предлагането от ПАОК пристигна в точния миг! Очевидно беше доста покрай дома ми, фамилията ми беше добре с това, бях осведомен с концепцията, тъй че беше елементарно да взема решение и да облека фланелката на ПАОК.

- Кой е най-запомнящият Ви миг с " черно-белите "?

- Със сигурност посрещането, което почитателите на ПАОК ми устроиха на стадион „ Тумба “, когато подписах с клуба. Беше необикновено и нещо, което в никакъв случай няма да не помни в живота си.

- Какви са възприятията ви за ПАОК?

- Чувствата постоянно ще бъдат на обич и благодарност към клуба и почитателите. За метода, по който ме одобриха в клуба, с почитание.

- Говорите с изключително почитание към почитателите на ПАОК. Какво известие бихте желали да им изпратите?

- Искам да кажа едно огромно благодаря на всички. Също по този начин желая да се извиня на всички, че не съумях да покажа изцяло качеството си на терена, с цел да мога да ви се отплатя за любовта, която ми показахте. Ние обаче оставаме братя за цялостен живот!

- На каква позиция смятате, че ПАОК ще успее да приключи в края на сезона?

- Искам да видя ПАОК на върха, където заслужава да бъде.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР