Бившият български футболист Георги Донков даде интервю пред БНТ, в

...
Бившият български футболист Георги Донков даде интервю пред БНТ, в
Коментари Харесай

Георги Донков: Пожелавам искрено успех на Кръстаич в националния отбор

Бившият български футболист Георги Донков даде изявление пред Българска национална телевизия, в което разяснява родните участници в евротурнирите и бъдещето пред националния тим.

На първо място Донков пожела триумф на всички четири български тима в европейските клубни шампионати.

" Ще се веселя всичките тези четири тима Ботев, ЦСКА, Левски и Лудогорец да преминат кръговете, тъй като това е значимо освен за името, само че и за финансите на тези клубове ", съобщи Донков, който сега работи в немския Зандхаузен.

Бившият нападателен футболист, който завоюва на два пъти българското състезание с екипа на Левски показа и упованията си за реванша на " сините " против ПАОК в Солун след триумфа с 2:0 в първия дуел.

" Този мач (успехът с 2:0) би трябвало да се не помни, той е в историята. Ще остане единствено този резултат 2:0 и следва доста тежък мач в Солун. Въпреки всичко имам вяра, че Левски имат сили, умеене и в случай че проявят и темперамент ще се оправят ", съобщи някогашният състезател на " сините ".

Накрая Донков, който преди година беше спряган за нов селекционер на националния тим разяснява назначението на Младен Кръстаич.

" Аз имам вяра, че можем още веднъж да създадем добър народен тим, който да бъде на положително равнище. Най-важното е футболистите да желаят и да го покажат на терена, с цел да дойдат резултатите. Не знам философията на Кръстаич, само че му поисквам откровено триумф, да откри подобаващите хора, които да зарадват българските последователи ", приключи Георги Донков, който бе част от щаба на " лъвовете " като асистент на Петър Хубчев.

Автор: Радостин Любомиров

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР