Бившият австрийски външен министър Карин Кнайсъл бе натоварена от руския

...
Бившият австрийски външен министър Карин Кнайсъл бе натоварена от руския
Коментари Харесай

Владимир Путин натовари бивш австрийски министър да се грижи за сибирските тигри

Бившият австрийски външен министър Карин Кнайсъл бе натоварена от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 да се грижи за опазването на сибирските тигри в Русия, това написа основаният във Виена вестник „ Пресе “, представен от Българска телеграфна агенция.

 Кнайсъл стана дипломат за отбрана на сибирските тигри (известни още като амурски тигри), които се смятат за заплашен тип в Русия. Задачата на Кнайсъл е да поддържа генералния шеф на Центъра за амурски тигри Сергей Арамилев в интернационален проект.

Бившият посланик номер едно на членката на Европейския съюз организира акция в Русия за запазване на застрашения сибирски тигър. Според данни на съветска държавна медия от септември 2023 година Кнайсъл е дарявала три пъти годишно по 500 000 рубли (малко под 4800 евро) на естествения резерват Ласо.

Кнайсъл бе министър на външните работи от края на 2017 до юни 2019 година, когато беше оповестено скандално видео от Ибиса, провокирало държавна рецесия. По време на годината и половина в държавното управление тя се прочу в интернационален проект - най-много с помощта на танца и реверанса към Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975, специфичен посетител на нейната женитба.


След напускането на поста и след началото на съветската война в Украйна Кнайсъл все по-често пази политиката на Кремъл. Тя се появява в другарски настроени към Русия медии или на съветски бизнес събития като специалист, защитаващ Путин.

По покана на Москва Кнайсъл се яви и на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в Ню Йорк в края на юли. Бившата политичка предизвести посредством видеовръзка от Русия за последствията за Европа от западните оръжейни доставки за Украйна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР