Бившият аржентински вратар Херман Бургос пристигна днес в Солун, където

...
Бившият аржентински вратар Херман Бургос пристигна днес в Солун, където
Коментари Харесай

Херман Бургос поема Арис

Бившият аржентински вратар Херман Бургос дойде през днешния ден в Солун, където ще подпише контракт като старши треньор на локалния клуб Арис. Споразумението ще бъде за две години и половина, а сумата по целия му контракт е малко над 2 милиона евро, оповестява уеб сайтът fws.gr. След като е дошъл в Солун, Бургос е посрещнат на стадион " Клеантис Викелидис " от президента на клуба Теодорос Карипидис и по-късно през днешния ден най-вероятно ще подпише контракта си. Бургос идва самичък и ще резервира най-малко първоначално сегашните помощник-треньори Толис Терзис, Пасхалис Мелисас и Йоргос Кантиморис.

Известен с изключителния си характер, Бургос е бил девет години асистент на Диего Симеоне в Атлетико (Мадрид), където прави и сериозна част от кариерата си на терена.  Има и къс престой като треньор в Нюелс Олд Бойс, с който се раздели в края на 2021 година.

В съвсем два сезона " жълто-черните " от Солун бяха водени от локалния експерт Акис Манциос, само че трите последни мача без победа изчерпаха търпението на младия президент и той се реши на смяна. Арис върви много зле за момента, намирайки се на 8-о място в класирането с 30 точки, на 4 от Топ 6, където се разпределят местата за евротурнирите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР