Бившият аржентински футболист Серхио Агуеро даде интервю пред ESPN, в

...
Бившият аржентински футболист Серхио Агуеро даде интервю пред ESPN, в
Коментари Харесай

Серхио Агуеро: Барселона не направи достатъчно, за да върне Лео Меси

Бившият аржентински футболист Серхио Агуеро даде изявление пред ESPN, в което разяснява прехвърлянето на неговия добър другар и съотечественик Лионел Меси в американския Интер Маями.

Агуеро, чиято кариера завърши прибързано поради проблеми със сърцето, изрази мнение, че някогашният клуб на Меси Барселона не е направил нужното, с цел да си върне именития футболист, който си потегли от Испания през лятото на 2021-а година.

" Барселона не направи задоволително, с цел да върне Лео. Да, имаше нещо общо с Ла Лига и икономическата обстановка, само че Лео взе вярното решение да не чака до последната секунда, както през 2021 година ", показа нападателят, който също игра за " каталунците " в едвам пет дуела през сезон 2021/22.

Най-резултатният футболист в историята на Манчестър Сити приказва още и за новото предизвикателство пред Меси в Интер Маями.

" Говорих с Меси, изпратих му известие със скрийншот от класирането на Източната конференция и споделих: " Вашият тим изостава! Трябва да се изкачите до осмо или девето място! " Меси избухна в смях и сподели: " Трябва да стигнем до плейофите! ", съобщи Серхио Агуеро.

В хода на своята дейна кариера Агуеро и Лео Меси по този начин и не съумяха да играят дружно на клубно равнище, само че като съотборници в националния тим на Аржентина двамата победиха в шампионата Копа Америка през 2021-а година, а също така са златни олимпийски медалисти от Игрите в Пекин 2008, както и международни първенци за младежи до 20 години от шампионата през 2005-а година в Нидерландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР