Бившият английски национал - Уейн Рууни, е уверен, че Манчестър

...
Бившият английски национал - Уейн Рууни, е уверен, че Манчестър
Коментари Харесай

Рууни: Манчестър Сити ще победи убедително Реал

Бившият британски национал - Уейн Рууни, е убеден, че Манчестър Сити ще победи безапелационно Реал Мадрид и ще стигне до финала на Шампионската лига. Той направи смелата прогноза в колонката си за The Times.

" Манчестър Сити не просто ще завоюва, само че ще разбие Реал. Разбира се, може и да сгреша, тъй като няма по-добър тим в оборването на причини от отбора на Анчелоти в Шампионската лига. Но просто мисля, че Сити е на друго равнище.

От началото на сезона усещах, че този сезон Пеп Гуардиола най-сетне ще завладее Европа със Сити. Невероятният футбол, който тимът му сподели през миналите месеци, както и това по какъв начин съумяха да доближат върха в точния момент, единствено ускориха това чувство.

Реал Мадрид изхвърли Сити от конкуренцията на този стадий преди година, само че в този момент нещата са разнообразни. Манчестър е по-добър в отбрана, по-търпелив и като че ли са е поучил от предходния си европейски опит. Но главната смяна е Ерлинг Халанд, несъмнено. Именно той прави разликата сред тези тимове.

Отпадането на Сити от Мадрид предишния сезон беше колкото необикновено, толкоз и трагично. Чувствах, че е незаслужено, само че с Халанд тази обстановка нямаше да се случи. Той освен щеше да реши нещата по-рано, само че и Реал нямаше да може да играе по този начин. И в двата мача имаше интервали, в които Реал отнемаше топката на Сити, засилваше натиска и вкарваше. Те съумяха да създадат това частично, тъй като Сити нямаше действителна опасност при контраофанзива.

А в лицето на Халанд Манчестър Сити получи състезател, който е съвсем неукротим на контраофанзива ", написа някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.
 Бернардо Силва: Изобщо не се опасяваме от Реал (Мадрид)
Бернардо Силва: Изобщо не се опасяваме от Реал (Мадрид)

Ще се опитаме да запазим инерцията, която набрахме през последните два месеца, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР