Бившият английски национал Майкъл Карик разкри истинската причина за преждевременния

...
Бившият английски национал Майкъл Карик разкри истинската причина за преждевременния
Коментари Харесай

Мачовете с Англия депресирали оттеглящ се ас на Юнайтед

Бившият британски национал Майкъл Карик разкри същинската причина за преждевременния завършек на своята интернационална кариера. Халфът на Манчестър Юнайтед, който ще завърши с футбола в края на сезона, призна, че да съставлява „ трите лъва” не му е носело друго с изключение на меланхолия.

Моуриньо гони има-няма цялостен тим от Юнайтед

С екипа на „ алените дяволи” Карик може да се похвали с 18 трофея в интервал от 12 години, включително 5 трофеи на Висшата лига и успех в Шампионската лига през 2008-а. Когато обаче става дума за британския народен отбор, то плеймейкърът постоянно биваше подценяван. За 14-те години (2001-2015) като национал той записа единствено 34 срещи за родината си, а най-сериозните негативи пристигнали при присъединяване на Мондиал 2010 в Южна Африка (където Англия отпадна от Германия с 2:4 в четвъртфиналите).

Жозе маха четирима през лятото, желае нова скъпа селекция

„ Беше ми извънредно мъчно да пътувам далеко с Англия. Нямах нищо срещу да пътувам с Юнайтед за предсезонни подготовки, които продължаха по 3 или повече седмици. Да върша същото с Англия обаче беше депресиращо. Наистина се усещах доста зле”, призна 36-годишният Карик пред Би Би Си.

„ Стигна се до такава степен, че след Световното в РЮА си помислих, че повече не мога да го върша. Хората биха споделили: „ отдръпна се и бъди щастлив”. Разбирам в каква привилегирована позиция се намирах, само че ми беше толкоз мъчно. Не можех да се оправя повече. На моменти бях толкоз депресиран, че просто споделих на ФА да не ми пращат повиквателни”, добави Карик.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР