Бившият английски национал Леон Осман приветства завръщащата се победа на

...
Бившият английски национал Леон Осман приветства завръщащата се победа на
Коментари Харесай

Ковънтри изуми Уулвс в добавеното време, за да стигне до полуфиналите на ФА Къп след „едно от най-добрите връзки в историята“

Бившият британски национал Леон Осман приветства завръщащата се победа на Ковънтри над Уулвърхемптън Уондърърс като един от великите ФА за всички времена Мачове за купата.

Ковънтри изоставаше в добавеното време, като изглеждаше, че два бързи гола съумяха да пропуснат съперника си. Въпреки това, Елис Симс изравни със своята секунда в мача, преди Хаджи Райт да означи победител в 10-ата минута на добавеното време.

„ Бяхме очевидци на един от най-хубавите четвъртфинали за ФА Къп, които съм имал. забелязано ", сподели Осман по BBC Radio 5 Live. „ Това беше изключителна футболна игра.

„ Тази игра беше напълно за Ковънтри, множеството тимове, изоставащи толкоз късно, биха си помислили, че това е всичко. Ковънтри има голмайстори в тима, Симс и Райт вкараха доста голове между тях и стигнаха до полуфинал. "

Двубоят сред Висшата лига Уулвс и тима на Чемпиъншип Ковънтри бе еднакъв на всички на почивката, като Симс пропусна най-хубавия късмет от първия интервал. Бившият нападател на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР