Бившият английски национал Джо Коул смята, че Еден Азар е

...
Бившият английски национал Джо Коул смята, че Еден Азар е
Коментари Харесай

Джо Коул: Азар заслужаваше Златната топка през 2018 година

Бившият британски национал Джо Коул счита, че Еден Азар е трябвало да бъде определен за " Най-добрият футболист в света " през 2018 година.

Белгиецът стартира кариерата си в Лил, Франция, преди да премине в Челси пет години по-късно, където стана любим на публиката и съгласно мнозина - най-хубавият състезател в шампионата. С Челси той завоюва две трофеи във Висшата лига, като означи 110 гола, само че имаше трагичен спад във формата след прехвърлянето си в Реал (Мадрид) през 2019 година, където беше малтретиран от травми, наднормено тегло и неприятно физическо положение.
 Реал (Мадрид) и Челси към този момент водят договаряния за Еден Азар
Реал (Мадрид) и Челси към този момент водят договаряния за Еден Азар

Белгиецът може да се завърне на " Стамфорд Бридж "

Коул, който играеше за Челси от 2003 до 2010 година, се срещна с Азар през 2011/12, когато беше чартърен в Лил. Той счита, че Азар е бил на-добър през 2018 година и е трябвало да завоюва " Златната топка " вместо Лука Модрич.

" Определено трябваше да бъде най-хубавият в света. В годината, когато Лука Модрич завоюва " Златната топка ", тя трябваше да бъде за Еден Азар. Но футболът не е всичко за него, той живее живота си, с цел да бъде благополучен. Удовлетворен. Иначе като футболист е прелестен - най-хубавият, с който съм играл. Той няма манталитета на Роналдо или Меси, само че по този начин е по-добре ", сподели Коул.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР