Бившият английски национал – Дани Милс, се изказа доста остро

...
Бившият английски национал – Дани Милс, се изказа доста остро
Коментари Харесай

Атака срещу Роналдо след изцепката му снощи

Бившият британски национал – Дани Милс, се изрече много остро по адрес на Кристиано Роналдо за своеволията му по време на дербито с Тотнъм в сряда вечер. Португалецът бе неизползвана запаса в мача на „ Олд Трафорд ”, който бе извоюван от домакините с 2:0.

Разочарован от обстоятелството, че няма да вземе присъединяване в срещата, Роналдо реши да напусне аварийна пейка прибързано и да се прибере в съблекалнята преди последния съдийски сигнал.

Мнозина подлагаха на критика Роналдо за дейностите му, а един от тях бе и Дани Милс, който приказва пред Sky Sports.

“Това е егоистично от негова страна. Той доста добре знае, че всички ще го видят. Всички знаете каква е обстановката на „ Олд Трафорд ”. Трябва да вървите по цялата тъчлиния, с цел да се приберете в съблекалнята, а не просто да се промъкнете посредата. Той знае, че всички ще го гледат. Съжалявам за Юнатйед и за Тен Хаг, тъй като реализираха извънреден резултат против топ тим, а в този момент всички ще приказват за Роналдо ”, разяснява Милс.

“Това е безспорен срам! Невероятно пренебрежение към тима, към мениджъра и почитателите. Те печелеха с 2:0, от какво е неудовлетворен? Донякъде бих го схванал, в случай че Юнайтед губеше в резултата, само че отново нямаше да бъде вярно. Той несъмнено си мисли, че е по-голям от клуба ”, сподели още Дани Милс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР